Ieu The Best Téma WordPress.

STRONGHERO3D ngawangun Series ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) nya éta gabungan sampurna duanana kualitas sarta affordable 3D filamén printer. Tungtungna, makers teu kedah kurban alus pilari prints guna ngahemat sababaraha bucks!
Diajar deui
  • PETG filamén

    PETG filamén

    Poliétilén terephthalate (pepet) nyaéta plastik paling ilahar dipake di dunya. Pangalusna dipikawanoh salaku polimér dipaké dina botol cai, eta oge kapanggih dina serat pakean jeung peti dahareun. Bari "atah" pepet jarang dipaké di percetakan 3D, variasi na PETG mangrupakeun 3D filamén printer populér.
  • PLA filamén

    PLA filamén

    Mimitina jeung foremost, éta gampang pikeun nyitak jeung. PLA ngabogaan suhu percetakan leuwih handap ABS, sarta eta henteu Lungsi sakumaha gampang, hartina eta teu merlukeun hiji ranjang pemanasan. benefit séjén pikeun ngagunakeun PLA éta teu masihan kaluar hiji bau jahat salila percetakan.
  • TPU / filamén fléksibel

    TPU / filamén fléksibel

    Net beurat 1kg - More beurat, leuwih senang, mulus PRINT- mantri dibungkus, ngalembereh ogé, feed mulus tur terus tanpa clogging nu nozzle atanapi extruder, kinerja luhur - alus shaping, teu gelembung, teu jamming, teu warping

Tentang Kami

Salaku mimiti saperti dina 2010, Stronghero3D teh produser percetakan filamén pelopor 3d di Cina, perusahaan tinggi-tech anu specializing dina panalungtikan, manufaktur jeung jualan 3D filamén printer. Kalawan hak cipta intelektual bebas, dagang Stronghero3D na RainbowME didaptarkeun di AS jeung Cina, sarta patén-patén di Cina. pabrik urang pas ISO 9001: Akte 2015. sarta mibanda pagawean pangalaman euyeub ku loba klien, éta mastikeun yén eco bakal tetep ngaronjatkeun Sunan Gunung Djati pikeun nyadiakeun Anjeun bahan-kualitas luhur, sarta minuhan sarat Anjeun.

  • abdi