Тоа е најдобар WordPress Theme.

STRONGHERO3D Изградба Серија ABS (Акрилонитрил бутадиен стирен) е совршена комбинација на квалитет и прифатлива влакно 3D печатач. Конечно, креаторите не треба да го жртвува добар изглед отпечатоци, со цел да се спаси неколку долари!
Научи повеќе
 • PETG влакно

  PETG влакно

  Полиетилен терефталат (ПЕТ) е еден од најчесто користени пластични во светот. Најдобро познат како полимер се користат во шишиња со вода, тоа е, исто така, се најде во облека влакна и храна контејнери. Додека "сурова" ПЕТ ретко се користи во 3D печатење, својата варијанта PETG е популарна влакно 3D печатач.
 • PLA влакно

  PLA влакно

  Прво и основно, тоа е лесно да се печати со. PLA има температура пониска печатење од ABS, и тоа не искриват така лесно, што значи дека не бара греење кревет. Друга корист за користење на Pla е тоа што тој не им даде исклучи еден мирис зло време на печатење.
 • TPU / флексибилни влакно

  TPU / флексибилни влакно

  NET Тежина 1кг - Повеќе тежина, повеќе забава, без PRINT- Уреден завиткани, се топи добро, храна непречено и постојано без затнувањето на млазницата или екструдер, со високи перформанси - Добра обликување, без балон, не притискане, без warping

за нас

Уште во 2010 година, Stronghero3D е пионер 3d производител на печатење влакно во Кина, високо-технолошкиот претпријатие, кое се специјализираат во истражување, производство и продажба на 3D печатач влакно. Со независни правата на интелектуална сопственост, трговски марки и Stronghero3D RainbowME регистрирани во САД и Кина, и патенти во Кина. Нашата фабрика поминува ISO 9001: 2015. и имаат богато искуство во работа со многу клиенти, кои се осигура дека ЕКО ќе го задржи подобрување на самите себе да ви снабдување со висок квалитет на материјали, и да ги задоволи вашите барања.

 • ме