Iku The Best Tema WordPress.

STRONGHERO3D Mbangun Series ABS (acrylonitrile butadiena Styrene) iku kombinasi sampurna saka loro kualitas lan terjangkau 3D filament printer. Akhire, produsen ora perlu kanggo kurban sing apik prints supaya nyimpen sawetara duwit!
sinau More
  • PETG filament

    PETG filament

    Poliethelin terephthalate (PET) iku plastik sing paling umum digunakake ing donya. Best dikenal minangka polimer digunakake ing gendul banyu, iku uga ditemokaké ing serat sandhangan lan kontaner pangan. Nalika "mentah" PET arang digunakake ing printing 3D, varian sawijining PETG punika 3D filament printer populer.
  • PLA filament

    PLA filament

    Kawitan lan utomo, iku gampang print karo. PLA wis suhu printing murah tinimbang ABS, lan ora saklapan kanthi gampang, tegesipun ora mbutuhake amben panas. Liyane entuk manfaat kanggo nggunakake PLA iku ora menehi mati lan mambu ala sak Printing.
  • TPU / filament fleksibel

    TPU / filament fleksibel

    NET bobot 1kg - More bobot, luwih seneng-seneng, lancar PRINT- tertib kebungkus, nyawiji uga, feed lancar lan saya tanpa clogging nozzle utawa extruder, PERFORMANCE HIGH - Good mbentuk, ora gelembung, ora jamming, ora warping

Babagan awake dhewe

Minangka awal minangka 2010, Stronghero3D punika produser printing filament pelopor 3d ing China, perusahaan dhuwur-tech kang spesialisasine ing riset, Manufaktur lan dodolan 3D filament printer. Kanthi hak properti intelektual sawijining, merek dagang Stronghero3D lan RainbowME kedhaftar ing Amerika Serikat lan China, lan paten ing China. Pabrik kita liwat ISO 9001: certificate 2015. lan duwe karya pengalaman sugih karo akeh klien, sing njamin sing ECO bakal tetep nambah dhéwé kanggo sumber sampeyan materi-kualitas dhuwur, lan ketemu requirement.

  • kula